Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä etsimme tiimiimme lisävahvistukseksi:

  • Kausityöntekijä vaihteleviin tuotannon tehtäviin ja Wile-viljankosteusmittareiden tarkastuskiertueelle, aloitus mahdollisimman pian, kesto 12.8.2022 saakka
  • Tuote- ja mekaniikkainsinööri, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, aloitus mahdollisimman pian

Kausityöntekijä vaihteleviin tuotannon tehtäviin ja Wile-viljankosteusmittareiden tarkastuskiertueelle

Etsimme tunnollista, huolellista ja tarkkaa kausityöntekijää vaihteleviin tuotannon tehtäviin ja Wile-viljankosteusmittareiden tarkastuskiertueelle. Työsuhde on määräaikainen, alkaa niin pian kuin mahdollista ja kestää 12.8.2022 saakka.

Työsi sisältää vaihtelevia tuotannon tehtävissä toimitiloissamme Tuusulassa. Lisäksi työhösi kuuluu Wile-viljankosteusmittareiden tarkastus jälleenmyyjiemme myymälöissä pääosin yhdessä kahden muun kausityöntekijän kanssa. Matkapäiviä sinulle tulee keskimäärin 1–2 päivää viikossa 30.6.–1.8. välillä. Valtaosin työskentelet kuitenkin tehtaallamme Tuusulassa. Aloittaessasi saat kattavan koulutuksen työhösi.

Työ edellyttää paitsi tarkkuutta, järjestelmällisyyttä, huolellisuutta ja hyvää sorminäppäryyttä, ajoittain myös matkustusvalmiutta, sillä työtä tehdään välillä jälleenmyyjiemme myymälöissä eri puolilla Suomea.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, sillä sinut koulutetaan ennen työn alkamista – tärkeintä on reipas asenne ja kyky oppia uusia asioita!

Palkka ja muut korvaukset: 14,00 €/h (myös matka-aika on palkallista) sekä matkapäiviltä päivärahat ja kilometrikorvaukset.

Hakemukset ja lisätietoja tehtävästä:

Teppo Järvinen, p. 09-7744 970 tai [email protected] Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi pikimmiten: [email protected] Kutsumme henkilöitä haastatteluun sitä mukaa kun sopivia hakemuksia saapuu. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Älä siis aikaile, vaan hae heti!

Lisää tuotteista ja yrityksestä: www.wile.fi | www.farmcomp.fi | www.olli.fi


Tuote- ja mekaniikkainsinööri

Etsimme tuotekehitystiimiämme täydentämään kehityskelpoista tuote- ja mekaniikkainsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta ja mahdollisesti jo muutaman vuoden työkokemus, mutta voit olla myös vasta valmistunut insinööri. Meillä pääset kasvamaan ammattilaiseksi kokeneen ja ammattitaitoisen työporukan tuella. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tehtäviisi kuuluu varsinaisen maatalouselektroniikkatuotteiden mekaniikkasuunnittelun lisäksi mm. olemassa olevien mekaniikkakuvien ylläpitoa, yrityksemme ostajan tukemista raaka-ainevalinnoissa sekä eri sidosryhmien kanssa kommunikointia. Olet lisäksi keskeisessä roolissa uusien komponenttien ja raaka-aineiden etsimisessä.

Työssäsi olet järjestelmällinen ja ratkaisuhakuinen ja uusien toteutustapojen löytäminen on sinulle kiinnostava haaste. Osaat pitää kiinni aikatauluista sekä organisoida oman työsi tehokkaasti. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää 3D-hahmotuskykyä sekä kokemusta Solid Works -ohjelmiston käytöstä. Kokemus muoviraaka-ainesta ja koneistetuista kappaleista on selkeä etu. Suomen lisäksi kommunikoit englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti, sillä yhteydenpito USA:ssa sijaitsevaan sisaryritykseemme on jatkuvaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisten ja haastavien työtehtävien lisäksi mukavan ja kannustavan työilmapiirin, joustavat työajat sekä mahdollisuuden oppia alasi rautaiseksi ammattilaiseksi. Tehtävänkuvasi voi muokkautua hieman osaamisesi ja aiemman kokemuksesi mukaan.

Hakemukset ja lisätietoja tehtävästä:

Marko Mikkonen, p. 09 7744 970. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi [email protected]. Kutsumme henkilöitä haastatteluun sitä mukaa kun sopivia hakemuksia saapuu. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Älä siis aikaile, vaan hae heti!


Farmcomp kehittää, valmistaa ja markkinoi nykyaikaisia ja kestäviä maatalouselektroniikkatuotteita. Päätuotteitamme ovat Olli-sähköpaimenet ja -aitaustarvikkeet sekä kannettavat Wile-kosteusmittarit maatilan moniin tarpeisiin. Tuotteita myydään Suomen lisäksi yli 100 maahan.

www.farmcomp.fi | www.wile.fi