Olli – effektiva elaggregat för alla stängsel

Aggregat för alla stängslingsbehov! Olli erbjuder effektiva och pålitliga aggregat och högkvalitativa stängseltillbehör för alla typer av stängsel, oavsett om de är permanenta eller tillfälliga.

Olli håller effektivt produktionsdjur, hästar, hundar och andra husdjur på insidan av stängslet. Med elstängsel kan du också hålla oönskade gäster såsom vargar, björnar, rådjur och till och med gäss borta från grödor, bikupor och trädgårdar.

Alla Olli-aggregat har 3 års garanti som även täcker blixtskador. De i Finland tillverkade Olli-aggregaten kan servas på vår fabriks serviceverkstad och hos auktoriserade Olli-servicecenter i olika delar av Finland. Vi ser också till att det finns reservdelar tillgängliga i åratal framöver för modeller som avvecklas.

Oavsett om du behöver ett nätdrivet, batteriaggregat eller ett solpanelaggregat, är Olli alltid ett pålitligt val – även under krävande förhållanden.

Aggregatsökning

Hur väljer man ett lämpligt aggregat? Med Ollis aggregatsökning kan du göra en vägledande begränsning som hjälper dig att enkelt välja ett aggregat som passa dina behov.

Valet av aggregat påverkas av många saker, såsom tillgänglig strömkälla, vilken typ av djur som ska inhägnas, hur långt stängsel det handlar om och vilket material det är gjort av. Dessutom är stängslets skick och förhållanden som råder i området som ska stängslas (vegetation, markfuktighet, jordning osv.) av stor betydelse.

Man behöver inte alltid välja det mest effektiva aggregatet. Et aggregat är lämpligt när det passar för det användningsområde som du planerar stängslet för. Samma aggregat kan därför passa för många olika djur och för mycket olika stängslingsplatser – det beror på de övergripande förhållandena.

Om du är osäker vilket aggregat du ska välja kan du kontakta Ollis stängselrådgivning. Vi hjälper dig att hitta det aggregat som passar dina behov!

Bekanta dig med Ollis stängslingsanvisningar och -guider

Filter

Håll på insidan av stängslet

Håll på utsidan av stängslet

Hittade du inte produkten du letade efter?

Kontakta oss om du ännu har frågor om produktvalet eller om du inte hittade produkten du letade efter – Ollis stängselrådgivning hjälper dig med alla frågor som rör stängsel!