Ollis kraftfullaste batteriaggregat med 3,0 J stötenergi

NYHET!

Olli 450B+ är Ollis kraftfullaste 12 V batteriaggregat någonsin: 3,0 J stötenergi! Detta mångsidiga och effektiva batteriaggregat av toppklass för vägg- eller stolpmontering lämpar sig för längre stängel än någonsin när man behöver starkare stötar.

Aggregatet har bl.a. en informativ LED-skärm, övervakning av stängslets skick, övervakning av batterispänning och djupurladdningsskydd (förbikopplingsbart) samt fyra valbara funktionslägen:

• full effekt
• energibesparande låg effekt
• automatiskt ljusstyrda dag- och nattlägen

Olli 20 W solpanelserie kan fås som tillbehör.

De mångsidiga funktionerna hos Olli 450B+ hjälper till att hålla batteriet korrekt laddat, vilket förhindrar skador på batteriet om det laddas ur helt. Laddningskontroll vid solpaneldrift förhindrar också att batteriet överladdas i alla situationer. Dessa funktioner förlänger batteriets livslängd. Mätning av stängslets spänning avslöjar om stängslet inte är i perfekt skick. Strömmen stängs av med strömknappen (batteriet behöver inte kopplas från när man stänger av strömmen).

Olli 450B+ kommer att finnas hos Olli-återförsäljare under våren 2021.

Tips! Vi rekommenderar att man använder fritidsbatteri som aggregatets strömkälla istället för startbatteri till fordon. Läs mer om de olika batterityperna vid användning av aggregat >

Tips! Otillräcklig jordning är den vanligaste orsaken till dålig stängselprestanda. Genom att installera korrekt och tillräcklig jordning redan från början, undviker du en hel del problem på grunda av svag effekt i stängslet. Läs mer om effektiv montering av fungerande jordning >

Säkerhet under flera år – Ollis aggregatservice

Alla Olli-aggregat har 3 års garanti som även täcker blixtskador. De i Finland tillverkade Olli-aggregaten kan servas på vår fabriks serviceverkstad och hos auktoriserade Olli-servicecenter i olika delar av Finland. Vi ser också till att det finns reservdelar tillgängliga i åratal framöver för modeller som avvecklas.

Nätdrivna elaggregat | Batteriaggregat | Solpanelaggregat

Produktinformation

Maximal spänning
8000 V
Spänning med 500 Ohm belastning
4650 V
Laddad energi
4,6 J
Maximal stötenergi
3,0 J
Strömförbrukning
160–310 mA
Rekommenderat antal jordspett
1–3 st.
Maximal teoretisk stängsellängd (idealstängsel)
190 km
Maximal teoretisk stängsellängd (liten växtlighet)
23 km
Maximal teoretisk stängsellängd (måttlig växtlighet)
8 km
Inbyggt åskskydd
Ja
Garanti, inkl. åskskador
3 år
Rekommenderat pris (moms 24 %)
415,00 €
Olli-produktkod
6000450
EAN-kod
6417160100572
Kan anslutas till solpanel
Ja