Mångsidig batteriaggregat

Olli 250B+ är ett mångsidigt 12 V batterielaggregat för alla djur. Stötenergi 2 J. Informativ LED-display. Modellen kan monteras på en vägg eller en stolpe och har låg strömförbrukning i förhållande till sin effekt. 20 W solpanel finns som tillbehör.

Denna modell har bland annat övervakning av stängslets skick, övervakning av batterispänning och djupurladdningsskydd samt fyra driftområden som kan väljas med tryckknapp:

  • Full effekt
  • Strömbesparande halv effekt
  • Två ljusstyrda automatlägen

De mångsidiga funktionerna hos 250B+ hjälper till att hålla batteriet korrekt laddad, vilket förhindrar skador på batteriet som uppstår om den laddas ur helt. Laddningskontroll vid solpaneldrift förhindrar också att batteriet överladdas i alla situationer. Dessa funktioner förlänger batteriets livslängd. Mätning av stängslets spänning avslöjar om stängslet inte är i perfekt skick. Strömmen stängs av med strömknappen (batteriet behöver inte kopplas från när man stänger av strömmen).

Tips! Vi rekommenderar att man använder fritidsbatteri som aggregatets strömkälla istället för startbatteri till fordon. Läs mer om de olika batterityperna vid användning av aggregat >

Tips! Otillräcklig jordning är den vanligaste orsaken till dålig stängselprestanda. Genom att installera korrekt och tillräcklig jordning redan från början, undviker du en hel del problem på grunda av svag effekt i stängslet. Läs mer om effektiv montering av fungerande jordning >

Säkerhet under flera år – Ollis aggregatservice

Alla Olli-aggregat har 3 års garanti som även täcker blixtskador. De i Finland tillverkade Olli-aggregaten kan servas på vår fabriks serviceverkstad och hos auktoriserade Olli-servicecenter i olika delar av Finland. Vi ser också till att det finns reservdelar tillgängliga i åratal framöver för modeller som avvecklas.

Nätdrivna elaggregat | Batteriaggregat | Solpanelaggregat

Produktinformation

Maximal spänning
7 400 V
Spänning med 500 Ohm belastning
5 000 V
Laddad energi
2,6 J
Maximal stötenergi
2,0 J
Strömförbrukning
70–200 mA
Rekommenderat antal jordspett
1–2 st.
Maximal teoretisk stängsellängd (idealstängsel)
90 km
Maximal teoretisk stängsellängd (liten växtlighet)
18 km
Maximal teoretisk stängsellängd (måttlig växtlighet)
6 km
Inbyggt åskskydd
Ja
Garanti, inkl. åskskador
3 år
Rekommenderat pris (moms 24 %)
339,00 €
Olli-produktkod
6000250
EAN-kod
6417160100190
Kan anslutas till solpanel
Ja