Olli 1000 berättar i vilket skick ditt stängsel är

Olli 1000 är ett mångsidigt och effektivt aggregat med 4,5 J stötenergi. Detta aggregat har ett brett utbud av funktioner för övervakning av stängslets skick. Aggregatet mäter kontinuerligt jordning och stängslets spänning. Dessutom justerar aggregatet sin stöteffekt enligt stängslets belastning och tillhandahåller 4,5 J stötenergi till ett bredare belastningsområde än konventionella aggregat.

Denna aggregatmodell lämpar sig mycket bra för stängsling av hästar och alla produktionsdjur samt för att hålla vilda djur bortan.

Olli 1000 – bakgrundsbelyst grafisk display med mångsidiga mätfunktioner

Den tydliga och mångsidiga, bakgrundsbelysta grafiska displayen talar om för dig med Olli-smileys om stängslet är i gott skick – även i mörker. Man behöver inte använda alla mätfunktioner, men de ger värdefull extrainformation om stängslets funktion.

Genom att mäta returspänningen får man reda på stängslets skick och upptäcker eventuella skador på stängslet. Detta är möjligt när stängslet byggs så att det börjar från utgångspolen, går runt hela betesmarken, och kommer tillbaka till returspänningens mätningspol.

Olli 1000 kan också mäta jordningens funktion när man ansluter ytterligare ett jordspett till aggregatet.

Tips! Otillräcklig jordning är den vanligaste orsaken till dålig stängselprestanda. Genom att installera korrekt och tillräcklig jordning redan från början, undviker du en hel del problem på grunda av svag effekt i stängslet. Läs mer om effektiv montering av fungerande jordning >

Säkerhet under flera år – Ollis aggregatservice

Alla Olli-aggregat har 3 års garanti som även täcker blixtskador. De i Finland tillverkade Olli-aggregaten kan servas på vår fabriks serviceverkstad och hos auktoriserade Olli-servicecenter i olika delar av Finland. Vi ser också till att det finns reservdelar tillgängliga i åratal framöver för modeller som avvecklas.

Nätdrivna elaggregat | Batteriaggregat | Solpanelaggregat

Produktinformation

Maximal spänning
9 500 V
Spänning med 500 Ohm belastning
5 100 V
Laddad energi
9,3 J
Maximal stötenergi
4,5 J
Strömförbrukning
13 W
Rekommenderat antal jordspett
2–5 st.
Maximal teoretisk stängsellängd (idealstängsel)
310 km
Maximal teoretisk stängsellängd (liten växtlighet)
30 km
Maximal teoretisk stängsellängd (måttlig växtlighet)
12 km
Inbyggt åskskydd
Ja
Garanti, inkl. åskskador
3 år
Rekommenderat pris (moms 24 %)
430,00 €
Olli-produktkod
6010000
EAN-kod
6417160120037