Olli – tehokkaat sähköpaimenet kaikkeen aitaamiseen

Paimenet kaikkeen aitaamiseen! Ollilta löydät tehokkaat ja luotettavat sähköpaimenet sekä laadukkaat aitaustarvikkeet kaikenlaisiin aitoihin, niin pysyviin kuin väliaikaisiin.

Olli pitää tehokkaasti aitojen sisällä tuotantoeläimet sekä hevoset, koirat ja muut lemmikit. Sähköaidalla voit myös pitää ei-toivotut vieraat kuten sudet, karhut, hirvieläimet tai vaikka hanhet loitolla viljelyksiltä, mehiläispesistä tai puutarhasta.

Kaikilla Olli-paimenilla on 3 vuoden takuu, joka korvaa myös ukkosen aiheuttamat vauriot. Suomessa valmistettujen Olli-paimenten huolto onnistuu tehtaamme huoltopisteessä sekä valtuutetuissa Olli-huoltoliikkeissä eri puolilla Suomea. Varmistamme varaosien saatavuuden vuosiksi eteenpäin myös tuotannosta poistuneisiin malleihin.

Olipa tarpeesi sitten verkkopaimen-, akku- tai paristopaimen tai aurinkopaneelipaimen, Olli on aina luotettava valinta – myös vaativissa olosuhteissa.

Paimenhaku

Kuinka valita sopiva paimen? Ollin paimenhaulla voit tehdä suuntaa antavan rajauksen, joka auttaa sinut mukavasti alkuun sopivan paimenen valinnassa.

Paimenen valintaan vaikuttaa moni asia, kuten esimerkiksi käytettävissä oleva virtalähde, millaisia eläimiä on tarkoitus aidata, kuinka pitkä aita on kyseessä ja mistä materiaalista se on tehty. Suuri merkitys on lisäksi aidan kunnolla sekä millaiset olosuhteet (kasvillisuus, maaperän kosteus, maadoitus ym.) aidattavalla alueella on.

Aina ei ole tarpeen valita sitä kaikkein tehokkainta paimenta; paimen on sopiva silloin, kun se on tarkoituksenmukainen juuri siihen käyttökohteeseen mihin sitä suunnittelet. Sama paimen voi siis olla sopiva monille eri eläimille ja hyvinkin erilaisiin aitauskohteisiin – kokonaisolosuhteista riippuen.

Jos olet epävarma paimenen valinnassa, ota yhteyttä Ollin aitaneuvontaan: me autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan paimenen!

Tutustu Ollin aitausohjeisiin ja -oppaisiin

 

Suodattimet

Pidä aitojen sisällä

Pidä aitojen ulkopuolella

Etkö löytänyt haluamaasi tuotetta?

Mikäli tuotevalinta jäi vielä askarruttamaan tai et löytänyt lainkaan etsimääsi tuotetta, ota yhteyttä – Ollin aitaneuvonta auttaa sinua kaikissa aitaamiseen liittyvissä kysymyksissä!