Olli 9.07S – helposti liikuteltavaa aurinkovoimaa aitauksiin

Olli 9.07S on näppärä aurinkopaimenkokonaisuus, jossa tulee mukana kaikki tarvittava: paimen, 12 V/12 Ah geeliakku, 6 W aurinkopaneeli sekä verkkovirta-adapteri, jolla voit paitsi ladata akkua, myös käyttää paimenta ilman akkua. Helposti liikuteltava paimen soveltuu esimerkiksi vaihtuvien laidunlohkojen aitojen sähköistämiseen. Maadoituskankipaketti saatavilla lisävarusteena.

9.07S-paimenessa on monipuoliset virransäästöominaisuudet.

 • Valittavissa:
  • täysi teho
  • puoliteho
  • täysi teho päivällä, puoliteho pimeällä
  • puoliteho päivällä, täysi teho pimeällä
  • pulssivälin valinta (nopea / hidas)
 • tehon pudotus ja pulssivälin harvennus akun tai pariston ehtyessä

12 V akulle ylilataus- ja syväpurkusuojaus. Paimen varoittaa matalasta aitajännitteestä.

Vinkki! Puutteellinen maadoitus on tavallisin syy aidan heikkoon tehoon. Rakentamalla maadoituksen alusta asti oikein ja riittäväksi vältät jo paljon aidan heikkoon tehoon liittyviä ongelmia. Lue lisää maadoituksen toimivasta toteuttamisesta >

Turvaa vuosiksi – Ollin paimenhuolto

Kaikilla Olli-paimenilla on 3 vuoden takuu, joka korvaa myös ukkosen aiheuttamat vauriot. Suomessa valmistettujen Olli-paimenten huolto onnistuu tehtaamme huoltopisteessä sekä valtuutetuissa Olli-huoltoliikkeissä eri puolilla Suomea. Varmistamme varaosien saatavuuden vuosiksi eteenpäin myös tuotannosta poistuneisiin malleihin.

Verkkopaimet | Akku- ja paristopaimenet | Aurinkopaneelipaimenet

Tämän tuotteen löydät näiltä jälleenmyyjiltä:

Valikoima saattaa vaihdella myymälöittäin, tarkista saatavuus suoraan myymälästä.

Tuotetiedot

Suurin jännite llmaisee pulssin huippujännitteen lyhyellä, vuodottamalla aidalla (matala kuormitus) tai ilman aitaa. Koska paimenten jännitteet ovat varsin suuria, ilmaistaan lukemat usein kilovoltteina (kV) eli tuhansina voltteina.
9800 V
Jännite 500 ohmin kuormalla Kertoo pulssin huippujännitteen, kun aita on voimakkaasti kuormitettuna.
3200 V
Ladattu energia Suurin energia, jonka paimen voi enintään ladata sisälleen iskua varten.
0,86 J
Suurin iskuenergia Ilmaisee iskun suuruuden eli minkä verran sähköä paimen kykenee yhdellä pulssilla enintään aitaan syöttämään. Mitä suurempi energia, sitä pidemmällä aidalla paimenta voi käyttää. Suurienerginen isku on myös tuntuvampi, sillä se kestää pidempään. Kun vertailet paimenia keskenään, tämä on se luku mihin kannattaa kiinnittää huomiota.
0,71 J
Virrankulutus (12 V akku / 9 V paristo)
30–62 / 40–85 mA
Ohjeellinen maadoituskankien määrä Suositeltu määrä kyseiselle paimenelle. Ilmoitetaan yhden luvun sijaan vaihteluvälinä, esimerkiksi 1–3 kpl, sillä kuivassa maassa tarvitaan useampia maadoituskankia kuin kosteassa. Samoin tehokkaammalle paimenelle ja pidemmälle aidalle.
1–2
Ohjeellinen aidanpituus, puhdas ihanneaita Pisin teoreettinen yksilankainen, paksusta metallilangasta rakennettu aita, jossa aitajännite voi vielä olla riittävä toimivalle aidalle. Ilmoitetaan kilometreinä. Käytännössä tällainen tilanne on todella harvinainen, lähes mahdoton. Lukema on kuitenkin suurimman iskuenergian tavoin hyödyllinen esimerkiksi vertailtaessa eri valmistajien paimenmalleja toisiinsa.
35 km
Ohjeellinen aidanpituus, vähän kasvillisuutta Vertailukelpoisempi luku, kun arvioidaan paimenen sopivuutta omaan aitaan. Kuvaa tilannetta, jossa aidassa on hyvin sähköä johtavat aitajohtimet ja vain vähän aitaan osuvaa kasvillisuutta. Huomaa, että tämä luku on aidan kokonaispituus, siis kaikki aitalankakerrokset yhteensä.
7 km
Ohjeellinen aidanpituus, kohtalaisesti kasvillisuutta Kuvaa tilannetta, jossa aidassa on enemmän aitaan osuvaa kasvillisuutta. Huomaa, että tämä luku on aidan kokonaispituus, siis kaikki aitalankakerrokset yhteensä.
2 km
Sisäänrakennettu salamasuoja
On
Takuu, sis. salamavauriot
3 vuotta
Suositushinta (alv 24 %)
300,00 €
Olli-tuotekoodi
6000907S
EAN-koodi
6417160100541