Avoimet työpaikat


Wile-viljankosteusmittareiden tarkastajia kausitöihin

[19.2.2024] Etsimme tunnollisia, huolellisia ja tarkkoja kausityöntekijöitä Wile-viljankosteusmittareiden tarkastuskiertueelle sekä tehtaalla suoritettaviin mittareiden tarkastustehtäviin. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja kestävät 13.5.–30.8.2024 (osassa työsuhteista myös hieman lyhyempi tai pidempi ajanjakso on mahdollinen).

Työtehtävät:
Varsinainen työtehtäväsi on Wile-viljankosteusmittareiden tarkastus. Työtä tehdään sekä tehtaallamme Tuusulassa että jälleenmyyjiemme toimipisteissä eri puolella Suomea ennalta määritellyn kiertueaikataulun mukaisesti (varsinainen tarkastuskiertue kestää noin juhannuksesta elokuun puoliväliin).

Valitusta kuudesta henkilöstä neljä keskittyy kiertämään jälleenmyyjiemme toimipisteitä ja kaksi tekee pääsääntöisesti työtä tehtaallamme. Ennen kiertueen alkua ja sen jälkeen kaikki työskentelevät tehtaalla. Työkielenä tehtävissä on suomi.

Odotamme sinulta:
Työ edellyttää tarkkuutta, järjestelmällisyyttä, huolellisuutta ja hyvää sorminäppäryyttä sekä kykyä omaksua uusia asioita nopeasti. Työhön sisältyy myös asiakkaiden kanssa kommunikointia vastaanottaessasi tarkastettavaksi tulevia mittareita.

Kiertueelle lähteviltä henkilöiltä edellytetään myös matkustusvalmiutta, ajokorttia ja omaa autoa. Pääsääntöisesti kierrät paikkakuntia yhdessä yhden tai useamman kollegasi kanssa. Matkapäiviä tarkastuskiertueella on tyypillisesti 2–4 kpl/viikko ja osa päivistä vaatii yöpymisen kiertuepaikkakunnalla. Majoitus kiertueen aikana järjestetään työnantajan toimesta.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä sinut koulutetaan kattavasti ennen työn alkamista – tärkeintä on reipas asenne ja kyky oppia uusia asioita! Voit olla esimerkiksi maatalous-, tekniikka- tai elektroniikka-alan opiskelija – tai muuten vaan kiinnostunut maataloustekniikasta.

Palkkaus ja muut korvaukset:

 • Tuntipalkka 14,50 €/h (kiertueella myös matka-aika on palkallista, saat siis tuntipalkan myös siltä ajalta, kun ajat kiertuekohteeseen ja sieltä takaisin)
 • Kiertueelle osallistuville maksetaan kiertuepäiviltä palkan lisäksi verovapaita matkakustannusten korvauksia seuraavasti:
  • kilometrikorvauksena 0,57 €/km
  • kotimaan osapäiväraha 24 € (työmatkan kesto 6 – 10 tuntia)
  • kotimaan kokopäiväraha 51 € (työmatkan kesto yli 10 tuntia)

Hakemukset ja lisätietoja tehtävästä:
Merene Hovilainen, p. 040 451 9154. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi pikimmiten: [email protected]. Kutsumme henkilöitä haastatteluun sitä mukaa kun sopivia hakemuksia saapuu.

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä. 


Elektroniikkainsinööri

[18.1.2024] Etsimme toimipisteeseemme Tuusulaan joko uransa alkuvaiheessa olevaa tai jo kokeneempaa elektroniikkasuunnittelijaa monipuolisiin ja mielenkiintoisiin työtehtäviin maatalouselektroniikan tuotekehityksen saralla. Työsuhde on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Toivomme sinun voivan aloittaa niin pian kuin mahdollista!

Työtehtävät:
Elektroniikkasuunnittelijana toimit osana tuotekehitystiimiämme ja teet tiivistä yhteistyötä mekaniikka- ja ohjelmistosuunnittelun kanssa. Työnkuvaasi tulee kuulumaan mm. sulautetun elektroniikan ja ohjelmistojen suunnittelua ja testausta ja näiden lisäksi myös tuotantoa tukevia tehtäviä. Teet yhteistyötä myös yrityksemme markkinoinnin ja myyntitiimin kanssa. Tulet lisäksi tukemaan sisaryrityksemme toimintaa USA:ssa. Tehtävänkuvasi voi muokkautua hieman osaamisesi ja aiemman kokemuksesi mukaan.

Odotamme sinulta:
Odotamme sinulta paitsi tehtävään soveltuvaa koulutusta, myös tarkkaa, järjestelmällistä ja aikaansaavaa työotetta sekä hyvää paineensietokykyä ja kapasiteettia kasvaa alasi rautaiseksi ammattilaiseksi kokeneiden kollegojen tuella.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuolisten työtehtävien lisäksi mukavan ja kannustavan työilmapiirin sekä erittäin joustavat työajat. Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisia haasteita innovatiiviselle suunnittelijalle sekä mahdollisuuden olla kokonaisvaltaisesti mukana tuotteen elinkaaressa.

Palkkaus ja työpaikan sijainti:

 • Kuukausipalkka on neuvoteltavissa ja riippuu valitun henkilön koulutuksesta ja kokemuksesta (uransa alkuvaiheessa olevalle alkaen n. 4 000 – 4500 €, kokeneemmalle tästä ylöspäin).
 • Viikkotyöaika 37,5 h
 • Noudatamme Teknologiateollisuuden TESiä
 • Sijainti: Jusslansuora 8, Tuusula

Hakemukset ja lisätietoja tehtävästä:
Janne Kivijärvi, p. 09 7744 970 tai [email protected]. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi pikimmiten: [email protected]. Kutsumme henkilöitä haastatteluun sitä mukaa kun sopivia hakemuksia saapuu.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Älä siis aikaile, vaan hae heti!


Avoin hakemus

Kiinnostaako työ maatalouselektroniikan parissa? Voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen: [email protected].


Farmcomp kehittää, valmistaa ja markkinoi nykyaikaisia ja kestäviä maatalouselektroniikkatuotteita. Päätuotteitamme ovat Olli-sähköpaimenet ja -aitaustarvikkeet sekä kannettavat Wile-kosteusmittarit maatilan moniin tarpeisiin. Tuotteita myydään Suomen lisäksi yli 100 maahan.

www.olli.fi | www.wile.fi | www.farmcomp.fi