Avoimet työpaikat

Tuotantotyöntekijä, viljankosteusmittareiden valmistus

[15.9.2023] Etsimme toimipisteeseemme Tuusulaan huolellista, vastuuntuntoista ja aikaansaavaa tuotantotyöntekijää viljankosteusmittareiden valmistukseen. Työsuhde on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Etsimme nimenomaan pitkäaikaista työntekijää ja toivomme sinun voivan aloittaa niin pian kuin mahdollista!

Työtehtävät:
Työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti valmistamiemme viljankosteusmittareiden kalibrointi ja ohjelmointi sekä kotimaan että vientiasiakkaiden tarpeisiin. Työssäsi kommunikoit lisäksi jonkin verran suoraan asiakkaiden kanssa sekä puhelimitse että sähköpostilla erilaisissa viljankosteusmittareihin liittyvissä kysymyksissä. Tulet myös osallistumaan erilaisten viljalajikkeiden asteikkotyöhön viljalaboratoriossamme.

Pääasiallisena työkielenä tehtävässä on suomi, mutta tarvitset työssäsi jatkuvasti myös englantia.

Odotamme sinulta:
Sinulla voi olla esimerkiksi maatalous- tai elektroniikka-alan koulutusta tai olet muuten kiinnostunut maataloustekniikasta. Aiempi kokemus kokoonpanotyöstä on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätöntä – tärkeintä on reipas asenne ja kyky oppia uusia asioita. Tehtävässä aloittaessasi saat kattavan perehdytyksen tehtävään.

Odotamme sinulta paitsi kiinnostusta tehtävää kohtaan, myös tarkkaa, järjestelmällistä ja aikaansaavaa työotetta sekä hyvää paineensietokykyä, sillä toimialamme sesonkiluonteisuudesta johtuen työ voi olla ajoittain varsin kiireistä.

Työ on perusluoteeltaan hyvin rutiininomaista, mutta vaatii itsenäistä työotetta; työn opittuasi vastaat itsenäisesti viljankosteusmittareiden valmistelemisesta toimitusvalmiiksi asiakkaiden tilausten perusteella.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle itsenäisten työtehtävien lisäksi mukavan ja kannustavan työilmapiirin sekä joustavat työajat ja mahdollisuuden lisäansioihin sesonkihuippuina.

Normaali työaika meillä on maanantaista perjantaihin, mutta sesonkihuippuina voi lisäksi olla mahdollisuus erikseen sovitusti lisä- ja ylitöihin iltaisin ja/tai viikonloppuisin. Työajan voit valita joustavasti 07:00–17:00 välillä aina kulloisenkin työtilanteen mukaan.

Palkkaus ja työpaikan sijainti:

 • Palkkaus n. 14–15,50 €/h koulutuksesta ja kokemuksesta riippuen
 • Viikkotyöaika 37,5 h
 • Noudatamme Teknologiateollisuuden TESiä
 • Sijainti: Jusslansuora 8, Tuusula. Työtä ei ole mahdollista tehdä etänä.

Hakemukset ja lisätietoja tehtävästä:
Teppo Järvinen, p. 09 7744 970 tai tep[email protected]. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi pikimmiten: [email protected].

Kutsumme henkilöitä haastatteluun sitä mukaa kun sopivia hakemuksia saapuu. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Älä siis aikaile, vaan hae heti!


Elektroniikkahuoltaja

[15.9.2023] Etsimme toimipisteeseemme Tuusulaan aikaansaavaa ja huolellista elektroniikkahuoltajaa vaihteleviin huollon ja tuotannon tehtäviin. Työsuhde on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Etsimme nimenomaan pitkäaikaista työntekijää ja toivomme sinun voivan aloittaa niin pian kuin mahdollista!

Työtehtävät:
Työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti Olli-sähköpaimenten, Wile-viljankosteusmittareiden sekä IMU/POMO-puhallinsäädinten testaus ja huolto. Tulet osallistumaan myös muihin tuotannon tehtäviin aina tarpeen mukaan. Työssäsi kommunikoit suoraan asiakkaiden kanssa sekä puhelimitse että sähköpostilla erilaisissa huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Pääasiallisena työkielenä tehtävässä on suomi, mutta tarvitset työssäsi jatkuvasti myös englantia.

Odotamme sinulta:
Odotamme sinulta paitsi tehtävään soveltuvaa koulutusta, myös tarkkaa, järjestelmällistä ja aikaansaavaa työotetta sekä hyvää paineensietokykyä, sillä toimialamme sesonkiluonteisuudesta johtuen työ voi olla ajoittain varsin kiireistä.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuolisten työtehtävien lisäksi mukavan ja kannustavan työilmapiirin sekä joustavat työajat ja mahdollisuuden lisäansioihin sesonkihuippuina.
Normaali työaika meillä on maanantaista perjantaihin, mutta sesonkihuippuina voi lisäksi olla mahdollisuus erikseen sovitusti lisä- ja ylitöihin iltaisin ja/tai viikonloppuisin. Työajan voit valita joustavasti 07:00–17:00 välillä aina kulloisenkin työtilanteen mukaan. Tehtävänkuvasi voi myös muokkautua hieman osaamisesi ja aiemman kokemuksesi mukaan.

Palkkaus ja työpaikan sijainti:

 • Palkkaus n. 14–15,50 €/h koulutuksesta ja kokemuksesta riippuen
 • Viikkotyöaika 37,5 h
 • Noudatamme Teknologiateollisuuden TESiä
 • Sijainti: Jusslansuora 8, Tuusula. Työtä ei ole mahdollista tehdä etänä.

Hakemukset ja lisätietoja tehtävästä:
Teppo Järvinen, p. 09 7744 970 tai [email protected]. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi pikimmiten: [email protected].

Kutsumme henkilöitä haastatteluun sitä mukaa kun sopivia hakemuksia saapuu. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Älä siis aikaile, vaan hae heti!


Elektroniikkainsinööri

[18.9.2023] Etsimme toimipisteeseemme Tuusulaan uransa alkuvaiheessa olevaa elektroniikkainsinööriä monipuolisiin ja mielenkiintoisiin työtehtäviin maatalouselektroniikan tuotekehityksen saralla. Työsuhde on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Toivomme sinun voivan aloittaa niin pian kuin mahdollista!

Työtehtävät:
Toimit osana tuotekehitystiimiämme ja teet tiivistä yhteistyötä mekaniikka-, elektroniikka- ja ohjelmistosuunnittelun kanssa. Työnkuvaasi tulee kuulumaan mm. sulautetun elektroniikan ja ohjelmistojen suunnittelua ja testausta sekä tuotantoa tukevia tehtäviä. Teet yhteistyötä myös yrityksemme markkinoinnin ja myyntitiimin kanssa. Tulet lisäksi tukemaan sisaryrityksemme toimintaa USA:ssa. Tehtävänkuvasi voi muokkautua hieman osaamisesi ja aiemman kokemuksesi mukaan.

Odotamme sinulta:
Odotamme sinulta paitsi tehtävään soveltuvaa koulutusta, myös tarkkaa, järjestelmällistä ja aikaansaavaa työotetta sekä hyvää paineensietokykyä ja kapasiteettia kasvaa alasi rautaiseksi ammattilaiseksi kokeneiden kollegojen tuella.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuolisten työtehtävien lisäksi mukavan ja kannustavan työilmapiirin sekä erittäin joustavat työajat. Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisia haasteita innovatiiviselle suunnittelijalle sekä mahdollisuuden olla kokonaisvaltaisesti mukana tuotteen elinkaaressa.

Palkkaus ja työpaikan sijainti:

 • Palkkaus koulutuksesta ja kokemuksesta riippuen n. 4 000–4 500 €/kk
 • Viikkotyöaika 37,5 h
 • Noudatamme Teknologiateollisuuden TESiä
 • Sijainti: Jusslansuora 8, Tuusula.

 Hakemukset ja lisätietoja tehtävästä:
Janne Kivijärvi, p. 09 7744 970 tai [email protected]. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi pikimmiten: [email protected]. Kutsumme henkilöitä haastatteluun sitä mukaa kun sopivia hakemuksia saapuu.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. 

Älä siis aikaile, vaan hae heti!


Avoin hakemus

Kiinnostaako työ maatalouselektroniikan parissa? Voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen: [email protected].


Farmcomp kehittää, valmistaa ja markkinoi nykyaikaisia ja kestäviä maatalouselektroniikkatuotteita. Päätuotteitamme ovat Olli-sähköpaimenet ja -aitaustarvikkeet sekä kannettavat Wile-kosteusmittarit maatilan moniin tarpeisiin. Tuotteita myydään Suomen lisäksi yli 100 maahan.

Lisää tuotteista ja yrityksestä: www.olli.fi | www.wile.fi | www.farmcomp.fi