Voimakas älypaimen, joka tarkkailee jatkuvasti aidan kuntoa

Olli Protector 11 pitää ahneimmat ja itsepäisimmätkin eläimet aitojen oikealla puolella!

Protector on Olli-perheen kaikkien aikojen tehokkain paimen: erittäin voimakas 11 J isku on yli tuplasti voimakkaampi kuin seuraavaksi tehokkaimmassa Olli-paimenessa. Paitsi huipputehokas, Olli Protector 11 on myös nykyaikainen älypaimen: se tarkkailee jatkuvasti aidan kuntoa ja säätää tehoaan, kun tarve muuttuu esimerkiksi aidan pituuden, aitaan kasvaneen ruohon tai muun kasvillisuuden jne. mukaan.

Protectorissa riittää tehoa erittäin suuren aitauksen sähköistämiseen. Lisäksi siinä on erillinen 0,5 J ulostulo (keltainen) esimerkiksi pienen sairastarhan tai pihapiirissä olevan aidan sähköistykseen. Protector soveltuu esimerkiksi hevosten ja tuotantoeläinten aitaamiseen sekä villieläinten poissa pitämiseen.

Olli Protector 11: turvallista tehokkuutta

Protector on eurooppalaisen standardin EN 60335-2-76/A12:2010 mukainen paimen. Tämän ansiosta se voi syöttää jopa 11 joulen energian pitkään, kasvuston kuormittamaan aitaan, mutta aitaan koskettava eläin tai ihminen voi saada enintään 5 joulen iskun. Kun energiantarve lisääntyy esimerkiksi heinän kasvun vuoksi, paimen nostaa tehoaan vasta 60 sekunnin viiveen jälkeen. Mikäli hyväkuntoisen aidan kunto heikkenee äkillisesti esimerkiksi puun, eläimen tai ihmisen kaatuessa aidan päälle, aidasta irtautumista helpotetaan rajoittamalla iskun voimakkuutta, harventamalla pulssitusta sekä hälyttämällä äänimerkillä 10 minuutin ajan.

Hälytystoiminto voidaan kytkeä pois toiminnasta painonapilla, jolloin paimen rajoittaa iskun enintään 5 jouleen kaikissa oloissa.

Havainnollinen ja monipuolinen näyttö kertoo reaaliaikaisesti aidan kunnosta: paimen hälyttää äkillisistä häiriötilanteista merkkivalolla ja äänimerkillä, näyttää aitajännitteen ja ilmaisee BOOST-merkkivalolla syötetäänkö aitaan paraikaa yli 5 joulen iskua.

Vinkki! Puutteellinen maadoitus on tavallisin syy aidan heikkoon tehoon. Rakentamalla maadoituksen alusta asti oikein ja riittäväksi vältät jo paljon aidan heikkoon tehoon liittyviä ongelmia. Lue lisää maadoituksen toimivasta toteuttamisesta >

Turvaa vuosiksi – Ollin paimenhuolto

Kaikilla Olli-paimenilla on 3 vuoden takuu, joka korvaa myös ukkosen aiheuttamat vauriot. Suomessa valmistettujen Olli-paimenten huolto onnistuu tehtaamme huoltopisteessä sekä valtuutetuissa Olli-huoltoliikkeissä eri puolilla Suomea. Varmistamme varaosien saatavuuden vuosiksi eteenpäin myös tuotannosta poistuneisiin malleihin.

Verkkopaimet | Akku- ja paristopaimenet | Aurinkopaneelipaimenet

Tuotetiedot

Suurin jännite
11 700 V
Jännite 500 Ohmin kuormalla
7700 V
Ladattu energia
14 J
Suurin iskuenergia
11 J
Virrankulutus
14 W
Ohjeellinen maadoitussauvojen määrä
2–5 kpl
Ohjeellinen aidanpituus, puhdas ihanneaita
475 km
Ohjeellinen aidanpituus, vähän kasvillisuutta
65 km
Ohjeellinen aidanpituus, kohtalaisesti kasvillisuutta
20 km
Sisäänrakennettu salamasuoja
On
Takuu, sis. salamavauriot
3 vuotta
Suositushinta (alv 24 %)
499,00 €
Olli-tuotekoodi
6010011
EAN-koodi
6417160100435

Ohjeet ja oppaat

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Suositellut artikkelit