Olli 1000 kertoo missä kunnossa aitasi on

Olli 1000 on monipuolinen, tehokas paimen 4,5 J iskulla. Tässä paimenessa on monipuoliset ominaisuudet aidan kunnon tarkkailuun. Paimen mittaa jatkuvasti maadoitusta sekä aidan jännitettä. Lisäksi paimen säätää iskutehoaan aidan kuormituksen mukaan ja antaa 4,5 J iskuenergian laajemmalle kuormitusalueelle kuin perinteiset paimenet.

Tämä paimenmalli sopii mainiosti hevosten ja kaikkien tuotantoeläinten aitaamiseen sekä villieläinten poissa pitämiseen.

Olli 1000 – taustavalaistu graafinen näyttö monipuolisilla mittaustoiminnoilla

Selkeä ja monipuolinen, taustavalaistu graafinen näyttö kertoo Olli-hymiöin yhdellä silmäyksellä onko aitasi kunnossa – myös pimeään aikaan. Kaikkien mittaustoimintojen hyödyntäminen ei ole välttämätöntä, mutta niillä saa arvokasta lisätietoa aidan toimivuudesta.

Paluujännitteen mittaamisella voidaan selvittää aidan kunto ja huomata mahdollinen aidan vaurioituminen. Tämä onnistuu, kun aita rakennetaan niin, että aita kiertää antonavasta koko laitumen ja palaa paluujännitteen mittausnapaan.

Olli 1000 pystyy mittaamaan myös maadoituksen toimivuuden, kun paimeneen kytketään ylimääräinen maadoituskanki.

Vinkki! Puutteellinen maadoitus on tavallisin syy aidan heikkoon tehoon. Rakentamalla maadoituksen alusta asti oikein ja riittäväksi vältät jo paljon aidan heikkoon tehoon liittyviä ongelmia. Lue lisää maadoituksen toimivasta toteuttamisesta >

Turvaa vuosiksi – Ollin paimenhuolto

Kaikilla Olli-paimenilla on 3 vuoden takuu, joka korvaa myös ukkosen aiheuttamat vauriot. Suomessa valmistettujen Olli-paimenten huolto onnistuu tehtaamme huoltopisteessä sekä valtuutetuissa Olli-huoltoliikkeissä eri puolilla Suomea. Varmistamme varaosien saatavuuden vuosiksi eteenpäin myös tuotannosta poistuneisiin malleihin.

Verkkopaimet | Akku- ja paristopaimenet | Aurinkopaneelipaimenet

Tuotetiedot

Suurin jännite
9500 V
Jännite 500 Ohmin kuormalla
5100 V
Ladattu energia
9,3 J
Suurin iskuenergia
4,5 J
Virrankulutus
13 W
Ohjeellinen maadoitussauvojen määrä
2–5 kpl
Ohjeellinen aidanpituus, puhdas ihanneaita
310 km
Ohjeellinen aidanpituus, vähän kasvillisuutta
30 km
Ohjeellinen aidanpituus, kohtalaisesti kasvillisuutta
12 km
Sisäänrakennettu salamasuoja
On
Takuu, sis. salamavauriot
3 vuotta
Suositushinta (alv 24 %)
430,00 €
Olli-tuotekoodi
6010000
EAN-koodi
6417160120037

Ohjeet ja oppaat

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Suositellut artikkelit