Joustava, sähköä johtava köysi veräjiin

Joustava veräjäköysi on sähköä johtavaa, kestävää ja joustavaa veräjiin tarkoitettua aitaköyttä 25 m rullassa. Köyden halkaisija 8 mm. Metritavarasta toteutat helposti juuri sopivan mittaiset veräjät!

Joustavalla veräjäköydellä toteutettu veräjä on kätevä etenkin hevosille: oikein asennettuna köysiveräjä ei voi pudota maahan ja aiheuttaa esimerkiksi märän maan kautta sähköiskua eläimelle.

Olli opastaa: asennusohje, joustava veräjäköysi

Köysiveräjän alkupää kiinnitetään veräjäntolppaa seuraavaan tolppaan. Veräjän ollessa kiinni köysi on sopivan kireänä silloin, kun köysi ja kahva ei roiku. Älä kuitenkaan pingota köyttä äärimmilleen, se lyhentää köyden käyttöikää. Veräjän ollessa auki oikein mitoitun köysiveräjän kahva vetäytyy kiinni veräjän toiseen laitaan eikä putoa maahan tai jää roikkumaan.

Kiinnität veräjänkahvan veräjäköyteen kätevimmin Olli Köysiliittimellä. Kun käytät kahvoina Ollin erikoisvahvoja veräjänkahvoja joissa on riittävän suurikokoinen kiinnityslenkki, voit ketjuttaa veräjän muut kerrokset ylimpään kahvaan ja avata koko veräjän yhdellä kädellä.

Vinkki! Voit kiinnittää köysiveräjän alkupäästään omaan, erilliseen eristimeensä (esimerkiksi Olli Rengaseristin), joka ei ole lainkaan kytkettynä varsinaiseen aitalankaan. Tällöin veräjä saa sähkön ainoastaan kahvapuolelta ja on sähköistettynä vain kiinni ollessaan. Tämä helpottaa veräjän läpi kulkemista esimerkiksi sähköaitaa jännittävien hevosten kanssa.

 

Tämän tuotteen löydät näiltä jälleenmyyjiltä:

Valikoima saattaa vaihdella myymälöittäin, tarkista saatavuus suoraan myymälästä.

Tuotetiedot

Ominaisvastus
7,77 Ω/m
Johtimet (ruostumaton teräs)
3 x 0,2 mm
Halkaisija
8 mm
Pakkauskoko
25 m
Suositushinta (alv 24 %)
29,90 €
Olli-tuotekoodi
6031125
EAN-koodi
6417160100695