Talvinauha 40 mm, Shockteq

Talvinauha on kestävää Olli Shockteq -laatua, joka sopii ympärivuotisiin ja pitkäaikaisiin, pysyviin aitauksiin. Nauhan leveys 40 mm.

Ollin vihreävalkoisessa talvinauhassa on kaksi erillistä johdinnippua, toinen iskulle ja toinen maadoitukselle. Nauhan valkoisessa osassa kulkeva, punaisella merkitty johdinnippu sähköistetään kytkemällä se paimenen salamankuvalla merkittyyn iskunapaan ja nauhan vihreässä osassa kulkeva johdinnippu kytketään paimenen maadoitusnapaan. Eläin saa iskun koskettaessaan molempia johdinnippuja yhtä aikaa.

Vinkki! Talvinauha on hyvä vaihtoehto paitsi talviaitauksiin, myös kuiviin tai kallioisiin aitausolosuhteisiin: talvinauhassa sähkölle on järjestetty erillinen paluutie paimeneen, joten talvinauhalla toteutettu aita toimii myös silloin, kun lumi eristää kontaktin eläimestä maahan tai maaperä on erittäin kuiva tai kallioinen. Talvinauha- ja kaksilanka-aidan rakennus on ohjeistettu Ollin talviaitausoppaassa.

Vinkki! Talvinauhasta tehty aitaus toimii kunnossa ollessaan hyvin myös ilman maadoituskankia. Suosittelemme kuitenkin aina myös maadoituskankien käyttämistä, sillä silloin aita toimii tarvittaessa myös perinteisen aidan tapaan (esim. jos eläin koskee vain nauhan toiseen reunaan tai jos maadoituksen kulku nauhassa katkeaa vaikkapa nauhajatkoksen tai veräjän kohdalla).

Ongelmia talvinauhan kanssa? Tustustu yleisimpiin talvinauhaongelmiin ja niiden korjaukseen.

Tämän tuotteen löydät näiltä jälleenmyyjiltä:

Valikoima saattaa vaihdella myymälöittäin, tarkista saatavuus suoraan myymälästä.

Tuotetiedot

Leveys
40 mm
Pakkauskoko
200 m
Ominaisvastus
0,6 Ω/m
Johtimet (ruostumaton teräs)
8 x 0,4 mm
Takuu
5 vuotta
Suositushinta (alv 24 %)
62,90 €
Olli-tuotekoodi
6031019
EAN-koodi
6417160110915